Tired of balls

206 Views

”Tired of balls”, een voorstelling waarin humor en circustechnieken worden verwerkt aan de hand van autobanden.

Roger en Marcel zijn 2 garagisten en gefascineerd door banden. Roger is een harde werker en Marcel maakt graag plezier. Marcel is niet de slimste en Roger niet de gemakkelijkste collega. Samen rollen Roger en Marcel er zich steeds wel door, want Marcel heeft het altijd goed voor en Roger weet heel goed wat hij wil.

Door hun grote passie voor autobanden durven ze wel eens vergeten dat ze aan het werk zijn. Banden vliegen in de lucht, rollen in het rond en worden gemanipuleerd. Roger en Marcel vinden op spectaculaire en creatieve wijze ‘de autoband’ opnieuw uit. Lachende gezichten verzekerd!

 

Om hun act ’Tired of Balls’ te promoten, maakten we een promofilm die plaatsvond in het straatbeeld van Hasselt en maakten we gebruik van meerdere locaties in het centrum. De reacties van de toevallige passanten zijn met momenten geld waard. Reden te meer om ook die beelden in het promofilmpje te betrekken.

Het resultaat is een promofilmpje die de act duidelijk weergeeft en laat vooral de entertainende factor zien. Ideaal om als referentie te gebruiken voor allerhande organisaties voor evenementen.

Klant

Compagnie That's it

Date

February 19, 2023