PCB Master

236 Views

JTC Micro Electronics is al 20 jaar een bekende naam in de elektronica subcontracting en biedt op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit voor verschillende sectoren. Hun belangrijkste activiteit is het afwerken van PCB’s (printed circuit boards), maar ze zijn nu ook specialisten op het gebied van supply chain, mechanica en box assembly.

In 2017 is JTC een “one-stop-shop” geworden, wat betekent dat ze een breed scala aan diensten onder één dak aanbieden. Klanten kunnen bij hen terecht met alle mogelijke vragen over elektronica, van A tot Z. Hun kernactiviteit blijft echter wel het monteren van PCB’s.

De vraag van JTC naar ons toe was om een bedrijfsfilm te ontwikkelen die hun klanten een duidelijk beeld geeft van wie ze zijn, wat ze hun klanten te bieden hebben en hoe het productieproces verloopt. Het belangrijkste uitgangspunt was om hun veelzijdigheid en de hoge kwaliteit van hun diensten te benadrukken. Daarenboven was ook het one-stop-shop-gegeven een zeer belangrijke factor om in de film aan bod te laten komen.

En last but not least was ook het menselijk aspect een zeer belangrijk aandachtspunt. JTC is een warm bedrijf en biedt veel aandacht aan het welzijn van zijn werknemers. Voor ons een extra uitdaging om naast het zeer technische aspect, ook het menselijke aspect een plek te geven in de film zonder dat het geforceerd overkomt.

Het resultaat is een krachtige bedrijfsfilm die het DNA van JTC Micro Electronics naar de rest van de wereld uitdraagt. De film werd voornamelijk getoond op hun website en beursstand, waar het een prominente plaats kreeg om potentiële klanten warm te maken voor een mogelijke samenwerking.

Klant

JTC Micro-electronics

Date

February 19, 2023