Fruit at work

199 Views

Hoe maak je een promofilm over een vzw die de meest uiteenlopende creatieve teambuilding workshops aanbiedt en bovendien gesponsord is door ‘Fruit at work’?

Een goeie vraag als je het ons vraagt. Toch zijn we in samenwerking met Artravak tot een creatief concept uitgekomen. We bedachten een promocampagne dat uit meerdere filmpjes bestond. In elk filmpje stond één discipline dat Artravak aanbiedt centraal. Denk hierbij o.a. aan workshops die draaien rond ‘body & soul’, ‘theater & drama’, ‘keramiek’  tot ‘yoga’ en ‘meditatie’. Te veel om op te noemen. Neem voor alle workshops gerust een kijkje op hun website: artravak.be

Omdat ‘Artravak’ gesponsord werd door ‘Fruit at work’, bedachten we een concept waarin zowel de disciplines van Artravak als ‘Fruit at work’ aan bod kwamen.

Resultaat? Een creatieve campagne waarbij ‘fruit’ de rode draad vormt tussen de verschillende teambuildings die je bij Artravak kan boeken. Tot slot maakten we van al deze knots gekke filmpjes één compilatievideo waarin de verschillende disciplines in één keer aan bod komen.

Klant

Artravak

In samenwerking met

Fruit at work

Date

February 19, 2023