Over ons

Dag na dag zetten we onze passie en expertise in om uw verhaal op de best mogelijke manier te vertellen.

Onze VISIE

Bij Picture District geloven we in de kracht van storytelling om uw boodschap op een emotionele en bovenal menselijke manier over te brengen. Door een verhaal te vertellen, creëer je een bijzondere connectie met je publiek en laat je een diepe indruk na. Je wekt vertrouwen en zeer belangrijk, je activeert de ‘gunfactor’ bij je doelgroep.

Als creatief en gedreven productiehuis helpen we bedrijven om dichter bij hun beoogde doelgroep te komen. We houden ervan om de emotionele snaar te raken en zo uw merk gekend, geliefd en geloofwaardig te maken. Achter de schermen halen we alles uit de kast om dat beoogde resultaat te bereiken en samen met u als klant alle registers open te trekken. Storydriven content is de beste manier om op te vallen in een wereld waarin mensen overspoeld worden door reclame.

Overtuigd van onze aanpak? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vul het kennismakingsformulier in.

Hoplelijk tot snel!

Onze MISSIE

Flexibel

Bij Picture District halen we alles uit de kast om jouw bedrijf visueel te ondersteunen. We zoeken naar een efficiënte aanpak voor jouw boodschap, doelgroep, budget én deadline. Voor elke vraag bedenken we een oplossing op maat. We zijn een jong, groeiend en dynamisch team met een grote passie voor film en storytelling.

Iedereen heeft z’n eigen expertise en samen zijn we uitstekend op elkaar ingewerkt. Bij elk project kijken we ernaar uit om al die verschillende puzzelstukjes perfect te laten passen. We streven ernaar om elk project op een efficiënte manier op te volgen en een flexibele service te garanderen.

Vaste partner

Elk project is uniek. We richten ons op jouw doelen en doelgroep om je te helpen de juiste aanpak voor jouw visuele communicatie te vinden. Picture District werkt samen met bedrijven en organisaties in diverse sectoren en streeft naar een langdurige samenwerking en visie. We zijn ervan overtuigd dat onze kennis van visuele communicatie en videomarketing de perfecte aanvulling is voor jouw crossmediale communicatiestrategie op zowel korte als lange termijn.

Correcte prijs / kwaliteit

We vinden het belangrijk dat we ons onderscheiden met een product dat prijs-kwaliteit correct is. Op videoproducties kun je geen vaste prijs kleven. Werkelijk alles hangt af van de grootte van uw budget, wat niet wil zeggen dat we niet conform kunnen zijn met de marktprijzen in de audiovisuele sector. Picture District zet alles op alles om voor elke opdracht het onderste uit de kan te halen, en jouw bedrijf te voorzien met de best mogelijke return on investment.

Het gepassioneerde team achter Picture District

Christophe

Projectmanagement /Regie

Ben

Camera /Montage

Stef

Montage /Graphics

Jochen

Dronepiloot /Camera